top of page
Pedagogisk verksamhet

Pedagogisk verksamhet

Här kan du som pedagog läsa mer om havsmedvetenhet 

kopplat till läroplanen.

För förskolor och skolor i Malmö stad 

Under skolterminerna erbjuder naturum pedagogiska program för olika åldrar, alla med fokus på havet och havsmedvetenhet. Programmen är anpassade för elever i förskola, grundskola, anpassad grundskola, gymnasieskola, anpassad gymnasieskola och sfi. Genom roliga och lärorika aktiviteter och uppdrag vill vi väcka elevernas intresse och engagemang för den fantastiska miljö som döljer sig under ytan. Som huvudregel genomför vi våra pedagogiska program på förmiddagarna tisdag - fredag.

 

Vill ni istället besöka naturum med era elever en kortare stund kan ni boka ett studiebesök på eftermiddagarna. Ni kan även besöka utställningen och akvarierna på egen hand under naturums ordinarie öppettider.

För förskolor och skolor i Malmö stads kranskommuner 

Eftersom våra pedagogiska program finansieras av Malmö stad kan vi bara ta emot klasser inom Malmö kommun i vår ordinarie programverksamhet. Klasser från andra kommuner är hjärtligt välkomna att besöka oss under naturums ordinarie öppettider. Boka gärna ett studiebesök för att få den allra bästa upplevelsen av Öresund.

bottom of page